Meciuri interesante in penultima etapă 

Cu doar doua etape înainte de finalul campionatului FC United Force rămâne lider in clasament cu 21 de victorii din 24 posibile.

Azi ne așteaptă o etapă foarte interesantă având in prim plan echipele de pe locurile promovabile, dar si echipele de la mijlocul clasamentului in jos.

Mai jos aveți clasamentul:

In timp ce lupta pentru titlu se da intre FCUF si CantonaCrew,lupta pentru ultimul loc care duce in liga a 5-a este deschisa.Matematic,4 echipe au șansa de a termina pe locul 6 la final,asta deoarece exista o diferență de 5 puncte intre DenziliSpor si BB Greece.

Totuși cele doua echipe au meciuri extrem de dificile in aceasta etapă,cu locurile 1,respectiv 2.

Un alt meci foarte interesant azi se dă intre Stars Team si FaNs OF TuNISIA,meci care se da între locurile  3 si 4.La egalitate de puncte,cele doua echipe vor încerca să castig e toate cele 3 puncte,având in vedere ca echipa învinsă poate ieși din cursa clasarii unui loc pe podium la sfârșitul sezonului.

Acest meci poate fi considerat important si din cauza influentelor mari jucate pana acum, dar si a faptului ca aceste doua cluburi au oferit meciuri spectaculoase in acest sezon.

In timp ce FOT este o echipa caracterizata prin influenta mare pe care o joaca meci de meci,Stars ne-a obișnui cu jocul “live” pe care la practicat in decursul fiecărei etape.

Am ales acest campionat deoarece aici joc si eu,iar asta ma tine mai aproape de fiecare meci.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s